KLIK KLIK

heartbeat.my

Rabu, 21 Mac 2012

TRIP GUANGZHOU DAY 4

Hari keempat kami berdua buat hal sendiri, dah pandai naik metro utk jln2 sendiri,,,, :)
kami x ikut member2 hubby, sb kebanyakkan mereka sibuk ke plaza2 borong utk ambik stok brg2 yg dia org pesan, sbnya mlm nanti dia org perlu pek semua hasil borongan dia org tu utk hantar ke kargo pg esoknya utk dihantar balik ke Malaysia....
 
antara tempat yg kami serbu, mestilah plaza pakaian kanak2...
gambaq x byk sb laki bini sibuk shopping time nie...
masa itu emas, so jgn buang masa :)
 
penat berjln, perut pun dah lapaq, mkn la jagung rebus dulu buat alas perut
Bila dah penuh beg yg kita org bw tu dgn brg2 shopping,
kita org ambik keputusan utk balik hotel dulu,
(balik simpan brg & mkn kat restoren area hotel jer)
Kesian myhubby kelaparan :)...
dlm kul 4 gak la baru dpt mkn tgh hari...
semuanya gara2 melayan si isteri yg tak puas shopping nie...
sorry yer bang, ayang shopping brg utk anak2 kita jer... bkn shopping brg ayang pun :(
selesai mkn, sambung jln2 lg kat plaza borong depan hotel...
plaza borong kat depan hotel nie lebih kpd plaza utk cenderamata
mlm tu sya dah keluar mkm, myhubby jer keluar tapaukan mkanan utk sya...
lg pun member2 rombongan yg lain sibuk pek brg2 utk hantar ke kargo pg esknya

1 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

wah..best la dpt shopping kt sane..mesti murah kan :)

klik2