KLIK KLIK

heartbeat.my

Isnin, 19 Mac 2012

TRIP GUANGZHOU DAY 2

Hari kedua, kita org ke plaza pakaian wanita & lelaki, plaza pakaian moden, plaza beg, plaza kasut & plaza jam..... he he he banyak tul plaza yg kami terjah hari ke2 nie, sampai sakit2 kaki sya berjalan,dah la cuacu sejuk sgt. tp disebabkan semangat nk tgk semua plaza2 tu, sya jln la jugak....
nie sabahagian dari gambar2 plaza yg sya terjah hari ke2....
gambaq x byk sgt, sb kami suami isteri sibuk window shopping..
 plaza pakaian
 plaza barangan kulit
 plaza pakaian lg
plaza jam
penat berjln mkn tengah hari kat satu restoren cina muslim kat situ
kat sini dia org buat sendiri mee...
dah penat penat berjln seharian....
balik hotel rehat jap,
mlm dlm kul 8.30mlm kita org ke Beijing Street plak
jalan kaki jer dari Hotel...
Kaki sya sakit sgt, so mlm tu sya keluar pakai selipar hotel jer...
tp bila dah sampai Beijing Street sya terbeli kasut baru :)...
 
 
 
Hajat di hati nak naik River Cruise..
tp bila fikirkan cuaca yg terlalu sejuk, terus x jadi

5 ulasan:

::EIDA:: berkata...

Lagi kak.. =)

syariza09 berkata...

jauhnya berjalan, sweet memory

Sue-Rya AQ berkata...

wah..bestnye dpt g sane..saya ni xtau la bila dpt berjln jauh ke sane..huhu

Pen Biru berkata...

dlm planning gak nak p..tapi tak tau bila sbb last yr dh smpai beijing

zila berkata...

Makanan sedap x kat sana??

klik2