KLIK KLIK

heartbeat.my

Selasa, 20 Mac 2012

TRIP GUANGZHOU DAY 3

Hari ketiga kita org berjalan kaki lg, kali nie ke Plaza Electronic & Digital plak....
 
 
Plaza nie byk bangunan tau, naik juling mata nie tgk kiri kanan jalan tu semua plaza electronic & digital. tak tau nk masuk plaza mana dulu.... :)
 
Seharian gak la kami kat sana...
Ptg balik hotel rehat jap...
Malamnya kami keluar utk mkn di Salam Harbor... restoren nie lebih kurang mcm Mcdonal & KFC, tp yg pasti halal.... nk ke sini, kami terpaksa naik metro...
 
dlm sejuk2 pun, sya masih nak makan ice cream gak... 
 
 
Lepas kenyang mkn....
terus balik hotel... sb kaki sya dah tak tahan dah, mcm nak tercabut jaaa

6 ulasan:

Marsha~ berkata...

bila nak tayang barang shopping ni???? huhu

Lia berkata...

wahhh bestnya jenjalan ye.. :)

Lia berkata...

wahhh bestnya jenjalan ye.. :)

zila berkata...

public transport guna apa ek??

myaishahhafiz berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
myaishahhafiz berkata...

zila kat guangzhou lg senang naik metro, lebih kurang mcm lrt gak la klau kat mlaysia

klik2