KLIK KLIK

heartbeat.my

Selasa, 28 Disember 2010

SAUDI SCALLOP MEMANG SEDAP

Hari tu ada tgk satu  blog nie  http://my-niezzareena02.blogspot.com/ yg dok cerita tentang saudi scallop, Katanya saudi scallop tu sedap tu yg terus terpengaruh.tu.
Jd nya saya pun apa lg try  la beli sebungkus sb nak cuba rasa betul ke idak scallop tu sedap.
Dan hasilnya memang sedap pun tak rugi klau beli, sb harga pun tak la mahal mana. memang berpatutan la.
Dan yg paling penting sekali Puteri suka makan. (puteri bab makan memang memilih sikit)

3 ulasan:

Piasara berkata...

aishah,mmg sedapkan..tp jgn bg puteri sllu sgt mknn segera..dia kecik lg.

SyaNa berkata...

adoi tgh lapar tgh food blom msk pn leleh air liur
hehee

syariza09 berkata...

nak kena try juga ni..thanks 4 ur info :D

klik2