KLIK KLIK

heartbeat.my

Khamis, 30 Disember 2010

NAK BELI PHILIPS IRON STEAMER

Dah lama teringin nak beli iron yg mcm nie, tgk mcm senang jer nak guna.
Ada la dok usha kat Tesco harga dlm RM349 kot, Dah siap pasang angan2 dah nanti nak rembat gak satu.

Tp 2 hari lepas ada tgk katalog COURTS YEAR END SALE harga dlm RM299. (Diskaun RM50), Apa lg terus ajak  Hubby pi beli kat Courts jer, (dah murahkan harus la beli).

(Gigih ambik gambar katalog courts)

Td balik kerja terus la ke Courts (berkobar2 semangat nak beli iron baru), tp hampehhhh tak ada stok la, Hubby siap suruh sale men tu call tanya Courts Sg. Petani kot2 ada stok, klau ada memang dia nak pi sana la beli, Tp Sg Petani pun dah habis stok jugak.

Jadinya MISI NAK BELI IRON BARU GAGAL.

1 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ohh..alahai siannya!
takpe...nnt awal tahun / raya cina mana tau..ada lagi promosi iron philips ni...kan??

klik2