KLIK KLIK

heartbeat.my

Ahad, 26 Disember 2010

MAIN BATU SELAMBUT

Anak mama nie baru 2 thun, tp ada hati nak main batu selambut, mcm la pandai sgt.
Nie semua pengaruh budak2 kat area rumah Tok dia la nie.
Masa hubby ambik puteri hari tu, mama tgk kat tangan dia ada ketul batu nie.
Laju jer dia masuk dlm umah dok bersila kat tikar tu,
pastu sibuk ajak mama main batu selambut ngan dia. (tp mama dia sibuk dok cari camera nak ambik gambar, nak buat bahan berita kat blog yg dah suam2 kuku nie) 
Main tak pandai pun, tp gaya kena ada
 
Macam2 la puteri nieeeeeee
Habis bab batu tu, Dia ada agenda lain plak nak buat
apa lg klau bukan acara sepahkan rumah, yg memang dah bersepah nie
(nie salah satu hobi dia nie)




1 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wahh! puteri suka memanjat ye...
hehe!

klik2