KLIK KLIK

heartbeat.my

Khamis, 21 Februari 2013

LAST DAY HATYAI

Sebelum bgerak balik dari Krabi, sarapan dulu kat sini, 
Mcm2 mkanan ada, semua sedap2
permandangan pekan Krabi waktu pagi, tenang jer kan
yg nie mkn tengah hari di Hatyai.... 
Selesai mkn singgah solat di Masjid Songkla , 
Singgah sini kejap, nk tgk gajah.... tempat nie baru jer buka...
mula2 nk tgk2 jer. tp last2 sya ajak myhubby naik gajah nie. pada hal masa nie duit bath dah susut, nasib baik dia org terima duit malaysia... (klau tidak, x merasa la kami naik gajah)

muka happy bleh naik gajah. (umoq dah 3+ lebih baru merasa naik gajah)
Destinasi terakhir kami ke floating market..... (tempat utk habiskan saki baki bath yg ada)
Dlm kul 7 kita org bertolak balik ke Kedah..... 
Selesai sudah trip kali nie.. insyallah ada rezeki kami kesana lg.....

klau ada yg berminat nk ke krabi info sya yer :)

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

akak tak naik ke bot/sampan kt floating market tu? last year saya pergi, ingatkan driver kitorg nak bawaklah yg kt area sini sbb sini ade gajah, tapi dia bawak kt tmpt yg satu lg tu. huhuhu. x psl2 je kena rm50 sorg

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sha jadi agen ke krabi ke??

klik2