KLIK KLIK

heartbeat.my

Jumaat, 15 Februari 2013

ISLAND TOUR KRABI (HONG ISLAND)

Orang cakap, kalau datang Krabi, tak sah klau tak amik pakej tour ke pulau-pulau di sekitar Krabi. Tak kisahlah pakej 4 Island tour ke, Phi-phi Island Tour ke, janji dapat menikmati indahnya ciptaan Allah swt di bumi Krabi.

Jadi, untuk trip kami kali nih dah termasuk pakej Hong Island Tour dengan menggunakan speedboat. Pakej nie mula pkul 9pg & habis dlm pkul 4ptg (waktu Thailand), Pakej dah termasuk mkn tgh hari (jgn risau makanan halal). Klau x silap hrg pakej nie 1200 bath / person atau RM120 untuk seorang. (Tp kami x perlu byr sb sudah termasuk dlm pakej yg kami ambik dgn Travel agency)

Sebelum bergerak, kita ambik gambaq depan Hotel dulu
Berhenti utk sarapan pg, mcm2 ader semua sedap2 & yg penting murah
Jom Layan gambaq , sya dah malas nak bercerita....... 
(yg sebenarnya sya dah lupa semua nama2 pulau yg kami terjah hari tu)
Byk lg gambaq, tp segan nk letak semua... nanti ada plak yg muntah hijua tgk aksi2 kami kat sana. 

Krabi memang best, ada rezeki akan ke sini lg.....

3 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhhh..bestnya honeymooning kat krabi!! sekali sekala spend time dan dating berdua mcm ni seronok kan kak :)

Tanpa Nama berkata...

Greetings from Carolina! I'm bored at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present here and can't wait to take a look when I get home.
I'm surprised at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using WIFI,
just 3G .. Anyways, superb site!

Also visit my web site ... get followers

ALoNa CintamaniszLite berkata...

seronok tgk gambar korang dan pantaiiii kat pulau2 sana, fuh!!

**maaf tanya..baby dh keluar ke lom?? ngee

klik2