KLIK KLIK

heartbeat.my

Khamis, 31 Mei 2012

SPORTS DAY TADIKA ELITE

Cuti hari Sabtu lepas (26-05-2012) tadika Puteri buat hari sukan, nie kira first time Puteri masuk acara sukan, Bukan Puteri jer yg excited mak pak nya pun sama gak.... he he he :)...

Apa lah yg puteri tunjuk kat cikgu dia tu...
 Syok tgk budak2 nie bersukan, mcm2 ragam, ada yg menangis dari mula acara sampai la habis acara..... nasib baik anak mama nie ok jer....
 Acara pembukaan 
 acara sukan utk umoq 4tahun, group Puteri memang...
 
 
 
 Acara untuk ibu bapa pun ada gak....
Sya & myhubby pun ada masuk acara sukan, dlm boyot2 nie pun bleh dpt no 4 tau :)
 
 Tak kira menang ker kalah semua pelajar dpt hadiah gak
nie la rupa terbaru sya yg makin sihat sejahtera.......
 

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

hehehehe..sekali skala kuar peluh ok gak kan wpun preggy..hehehe..semakin comel je saya tgk akak :D

panggil je saya.... Diamieza berkata...

saya dah follow blog anda, sila follow blog saya lak ye...thankz

klik2