KLIK KLIK

heartbeat.my

Khamis, 7 Jun 2012

BESTNYA BILA DAH TAU GENDER MYBABY

Berat sya sebelum pregnant: 52kg.. 
Sehingga minggu nie 26weeks ++ : berat dah jd 58kg. 
Dah naik 6 kg sepanjang pregnant! 
Harap-harap lepas nih berat tak naik mendadak.. takut nanti lepas bersalin susah nak turun hu hu hu 
Barang2 kat bawah nie sya dpt free masa pi scan hari tu :)

2, 3 minggu lepas sya g scan kat klinik swasta masa tu klau tak silap baru nak masuk 24minggu. nk tunggu klinik kerajaannya scan lambat sgt… Lg pun kita org suami isteri dah tak bleh sabaq nk tau jantina baby nie… dgn alasan klau dah tau jantina baby barulah senang kita org nak shopping barang baby nanti ……

So, sudah confirm la baby kami seorang baby..........
Sebenarnya tak kisah pun baby boy ke baby girl asalkan dia sihat. Sekarang ni pun baby semakin aktif. Bagi respond kat sya & myhubby, Kalau sentuh perut nie sure dia bagi side kick. hahahah...Tapi sya suka +_____+


Semalam 06-06-2012 g KK buat check up. Alhamdulillah sya sihat and everything is normal for me. Check up kali nie sya kena suntikan kancing gigi. Kena suntik ok lg, tp klau kena minum air gula tu yg tak bleh tahan……

2 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

x kisah jantina ape pun kan. yg penting baby sihat dan cergas! semoga semuanya dipermudahkan.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

wah...gi scan baby leh dpt mcm2 gift, huhu..rezeki baby lah ye..

klik2