KLIK KLIK

heartbeat.my

Ahad, 27 Mac 2011

MAMA DAPAT LAPTOP BARU

TQ to my hubby, sb belikan mama laptop baru, he he he
nie masa kat kdai komputer, kita org pi kdai nie pun dah mlm, tu yg puteri pakai baju tidoq tu.
bdak nie bkan reti nak dok diam, tu yg amoi kdai bagi gula2 kat dia, kasi dia diam sikit.
Sebenarnya kita org bukan beli 1 laptop, tp beli 2 sekali gus.
1 utk mama
1 utk adik hubby.
tgk muka adik hubby yg tersenyum simpoi bila dpt laptop baru.
harap2 lepas nie dia belajar btul2 , jgn main2 lg
dah ada laptop nie senang sikit dia nak buat assignment. bukan asyik nak FB plak nanti.
Puteri tengah test beg komputer mak lang dia,
Cantik tak laptop baru mama, Acer ajerrr pun....
yg nie plak laptop lama yg dah di make over oleh hubby.

1 ulasan:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

wah.. wah.. seronok la awak..
pasni takde org kaco² lg..
heheh, kena request gak ni, my doter salu berebut guna lappy ngan ai.. huhuhuhu.. ;-/

klik2