KLIK KLIK

heartbeat.my

Jumaat, 8 Oktober 2010

HOT TIKET HOTLINK + AYAM KFC FREE

Hotlink ada buat promosi Hot Ticket Ramadan bukan sekadar kupon tambah nilai biasa tau tp siap bleh dpt KFC free lagi.

Kalau nak tau  Hot Ticket yg harga RM15.00. akan dpt masa berbual 120minit yang berharga RM39.00 dan 300 sms yang pada harga RM21.00. Ini menjadikan jumlahnya RM60.00. dan tempoh sah adalah selama  10hari.

Tp yg paling best sekali bleh dpt Ayam KFC Free  – satu keping Hot Ticket RM15 ini boleh ditebus dengan 2 ketul ayam KFC.  Kalau Hot Tiket yg RM10 bleh dpt 1 ketul ayam KFC, jd la kan dr tak dpt apa lansung,

Minggu lepas kita org tukar hot tiket tu dpt la 8 ketul ayam, masuk yg nie dah 2 kali kita org tukar hot tiket nie, kali pertama tukar masa bulan puasa hari tu, (masa b.day puteri)

Masa nie dlm keta nak pi tukar ayam KFC free (restoren tu ngan rumah dekat jer tak sampai 10 minit pun)

5 ulasan:

ILA HAFIZ berkata...

meriah la makan kfc..:)

MamaYatie berkata...

smp bila ek?rugi la plak rasa sbb selalu saya top up on9..saya ada gaks sekeping (en suaminya top up)

myaishahhafiz berkata...

rasanya promosi nie tamat 15 oct nie kot

SyaNa berkata...

mmg berbaloi2 ek
ok la tu

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

erm..mmg puas betul mkn ayam kfc guna hot ticket ni, kannnn...

klik2