KLIK KLIK

heartbeat.my

Khamis, 7 Mac 2013

TIKAR EVAMATIK UTK ANAK2 MAMA

mood malas giler nak hupdate blog. banyak citer yg da termiss sejak beranak 2 nie...
yg nie beli online (3 keping rm100)

dah lama sungguh hati nih teringin nk beli tikar evamatik yg femes skang nih .. femes ke ??? entahlah... sya tgk sana sini kalu kat fb dok lah suggest suh beli benda alah nih... yg tertarik n menariknya coz corak2 kartun tuh je.. coz bebudak suka lah...

sya beli dgn satu fb nie 3keping RM100 free pos, tapi yg saiz katil bujang jer... rasa mcm x puas hati plak sb kecik jer.  pastu masa pi pdg besaq tgk kat sana ada saiz besaq, saiz lebih kurang katil queen hrg rm50 sekeping, tikar pun lg tebal mcm ada span gitu.. klau Ariq tergolek atas tikar tu pun x sakit sgt.
 yg nie beli kat pdg besar. saiz lg besaq&tebal

tikar buluh simpan pakai tikar nih hahah....yg syoknya tuh lembut ooo tikar nih..sedap lak menjijaknya..tak sakit kaki.. klau x caya , cuba tgk Ariq bleh tiduq lena kat atas tikar tu. 
ariq mimpi per tu sygg

1 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

murahnya kak!
aritu tgk kt kedai jual karpet, mahal bebeno. huhuhu
meh share fb yg jual tu.
bole saya beli utk anak2 jugak

klik2