KLIK KLIK

heartbeat.my

Sabtu, 21 April 2012

DAH MULA SHOPPING BARANG BABY

Baru 4bulan baby kat dlm perut nie, tp sya dah mula shopping barang2 baby, shopping sikit2, nak beli semua sekali gus mcm tak mampu plak nanti.. Rasanya semua baju kena beli baru sb baju2 puteri dulu semua mcm dah x bleh pakai :)...
Baju baru beli 4pasang jer, beli warna2 selamat dulu,sb belum tau lg baby kat dlm perut nie boy ker girl.
yang nie sya beli online, (myhubby pun x tau sya beli brg nie)...
benda nie x penting pun, tp biasa la tangan nie gatai nak bershopping :)
sebenarnya x der niat pun nak beli drypers nie awal..
tp terbeli sb nk free gift tu
awalnya hubby suruh ambik 2pek, tp sya yg x mau, sb rasa mcm awal sgt,
tp skrg rasa mcm nyesal plak sb rasa mcm murah jer RM55.80 utk newborn 56pc & saiz S 64pc.
Skrg dok cari pek mcm nie kat Tesco dah x der stok ... rugi2
Portable rocker fisher price nie pun sya beli online gak...
dok survay byk tempat hrg dlm RM3++, tp sya terjumpa kat 1 blog nie hrg dlm RM200 jer..
tu yg terus beli tu.... 
Kesian kat Puteri sb masa puteri dulu mama x beli pun semua benda2 mcm nie...
Sorry yer syg masa tu mama & abah x mampu lg :)

3 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

bestnye! saya pun x dpt nk belikan yg mcm ni utk anak2 saya..x mampu..huhu

fazilzura berkata...

wahhh teruja nye nak soping brg2 bby...

zr baru 28 minggu ... insyallah cue ln 9 .. tp x ready apa2, psl awal lg...

Alona Inaldafoto berkata...

Sbg ibu...anak yg ke berapa pun mesti teruja jgk, kan..

klik2