KLIK KLIK

heartbeat.my

Selasa, 14 Februari 2012

BROADBAND PREPAID CELCOM MURAH

Sekarang nie klau kat umah sya guna streamyx tp klau kat opis sya guna broadband prepaid celcom 1Malaysia.
Sbnya streamyx kat opis tu lembab sgt, dah la lembab bila ada fon masuk line mesti putus punya.... buat sya tension jer klau tengah guna internet.....
So jln terbaik ialah guna broadband, sya pilih pakej nie sb pakej nie memang murah gila...
Harga sim kad nie RM60 (beli online jer) Broadband RM100 (beli dekat kedai Celcom)
Dgn hanya RM25.00, kita dah boleh guna internet selama sebulan ( 30hari ) *BIASANYA KLAU PAKEJ LAIN ANTARA RM48 HINGGA RM98 SEBULAN !!!

* kelajuan boleh cecah sehingga 512kbps, ikot kawasan dan modem
* percuma untuk 1bulan pertama
* cara pengaktifan :
(1) Sila taip : BROADBAND ACTIVATE hantar ke 28882
(2) Tunggulah sampai CELCOM hantar balasan
(3) Kemudian dapat sms "percuma akses internet selama sebulan bermua dari... sehingga...."

* Bulan kedua
1. Top up RM25 pd tarikh terakhir kredit (top up mcm biasa)
2. SMS "broadband skmm" send 28882
3. Reply YES
4. Dapat SMS akses internet berjaya dan anda kina boleh melayari internet selama sebulan.

8 ulasan:

::EIDA:: berkata...

Ida pun prepaid broadband tapi DG.. Bila nak guna baru topup.. RM10seminggu... best!! Jimat kan guna prepaid topup ni =)

Sue-Rya AQ berkata...

seriously, mmg murah..mau jugak lah..xde lh asyik tolak kredit prepaid phone ni klau nk on9 tenet..sgt mahal! sehari rm3 penggunaan 12am-12am..tp dia tolak kredit la klau kita x unsubcribe..nk pujuk en suami belikn berokband ni jugaklh..hehehe

myaishahhafiz berkata...

BELI LA, YG NIE MEMANG MURAH...
BERBALOI

zila berkata...

Murahnyaa!!!

Laju x???

myaishahhafiz berkata...

zila
kena tgk kawasan gak, setakat nie sya guna laju jer

Tanpa Nama berkata...

Salam..Saya ingin menumpang iklan harap diberi keizinan ye.

Topup Maxis Celcom!!Murah!!
RM 10 =RM11 kredit
RM 20 = RM22 kredit
RM30 =RM 34 kredit
Melalui kaedah share topup..Berminat inbox @ msj saya 0134559263….serius buyer only..
Maybank/Bank Islam

Saaidon Hj Mohd berkata...

Bolih beli di pilihan88.blogspot.com

samsul arifin berkata...

Tapi Rm25 tu die punye kuota 1gb je kan?

klik2