KLIK KLIK

heartbeat.my

Ahad, 16 Januari 2011

HUBBY EKSIDEN LAGI

Hari rabu lepas (12-01-2011)  hubby eksiden lagi, Terkejut gak masa dia call bagi tau yg dia eksiden, tp syukur sb hubby tak cedera langsung. Kereta ja yg remuk, Hu hu hu terbang lg RM nak buat repair kereta tu.(Klau duit tu bg kat mama pi shopping kan best).

Kalau thun lepas org langgar belakang kereta, tp kali nie hubby plak pi langgar belakang kereta org. So kos repair kena la tanggug sendiri kan. klau pi report pun tak guna jugak, sb kan kereta yg langgar belakang di kira bersalah.

Dan akibatnya cuti tiga hari kami dok umah aja, sb kereta masuk bengkel, Td ptg baru siap repair.

1 ulasan:

alyyani berkata...

syukur hubby awak tak apa2 :)

klik2