KLIK KLIK

heartbeat.my

Jumaat, 7 Januari 2011

BAWA PUTERI MAIN KERETA CONTROL KAT AREA STADIUM DARULAMAN

Lagi2 entry yg dah masuk kategori basi.. he he he
Biasa la blog sendiri punya, ikut suka ati la nak letak cerita minggu lepas ke, tahun lepas ke. janji tuan punya blog happy.

Punya la susah nak cari pot yg sesuai nak test drive kereta baru puteri nie.
Mula2 hubby bawa pi belakang Pacific, Biasa la tu tempat yg paling dekat ngan umah pun, lg pun kat situ ada taman permainan & ada kawasan lapang, tp sampai2 sana tgk Pasific plak tengah ada SALE, so semua kawasan lapang dah jd tempat parking keta. So cancel.

Terus gerak pi area Stadium plak sb kat situ ptg2 memang ada budak + bapak budak yg dok main kereta control kat situ. Tp sampai2 sana tgk org ramai lain mcm jer, rupa2nya ada pameran Bunga Orkid plak dah,

Tp alang2 dah sampai sana, kita org bg gak la puteri test drive kereta dia kat area tp Hotel Sri Malaysia tu. Lantak la org nak tgk janji kami Happy. he he he
 Tersenyum simpull anak mama nie. Suka la tu
 

 Mcm biasa hubby yg jd tukang control kereta.
 
 
Nampak tak kereta kat belakang puteri tu?
Klau tak silap tu kereta  Kelab Proton Saga, depa bkumpul kat situ nak buat acara cari harta karun kot.

3 ulasan:

LiAnA berkata...

syok puteri naik kater kunen yer..tersengih2 je dia..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

bapaku pulang dari kota..
bapaku belikan kereta..
kereta kecil warna kuning..
hehe...
drift ler puteri...hehe..

dianafirdaus berkata...

salam perkenalan...
baru sempat menjenguk followers2 saya..
thanks ye ;))

klik2