KLIK KLIK

heartbeat.my

Selasa, 17 Ogos 2010

JORDAN RIVER KURMA YAHUDI


Baru2 nie hubby ada terima satu email dari kawan dia, isi kandungan email tersebut tentang buah kurma

Berhati-hati........bila kita membeli Kurma jgn terbeli kurma dari Yahudi ..
Bercetak jenama "Jordan River" itu sebenarnya bukan dari Jordan tetapi dihasilkan dari negara Israel ..dan diimport serta dikotakkan di Singapura tapi di edarkan di Malaysia.

Ia ditanam di satu kawasan luas di bahagian timur Isreal yang bersempadan dengan Palestin. Ia dipunyai oleh seorang Yahudi yang kaya...dan ramai pekerja-pekerjanya berbangsa Yahudi dan hasil penjualan kurma itu digunakan untuk tabung orang-orang Yahudi.

Pendedahan ini dibuat oleh akhbar Berita Harian Singapura. Para Muslimin sekalian diharap jangan membeli kurma jenis ini..kasihanlah  terhadap rakyat Palestin yang hari-hari ditindas dan dibunuh kejam  oleh rejim Yahudi ini.

Perangi Yahudi dalam apa cara sekalipun,walaupun dari segi ekonomi.

 PLEZ FOWARD...

3 ulasan:

ayah,ummi, farish berkata...

tq 4 ur info..
maya kalau nk beli, beli yusoff tayoob jer

alyyani berkata...

semua benda kalau bole diorg nak cuba kaburi umat Islam kan? moga kita lebih berhati2 dalam setiap benda yg kita makan..

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

akak tak penah lagi jumpa kurma ni kat pasaran tpg ni. tp tak tau ler kat area2 lain..hehe

klik2