KLIK KLIK

heartbeat.my

Jumaat, 16 Julai 2010

PUTERI DI MENARA ALOR SETAR 10-7-10

Nie kes tak tau nak pi mana la nie,
tp kepala otak  + kaki dok ingat nak berjln jer,
jd nya ptg sabtu lepas bawa la tuan puteri pi main kat area menara alor staq.

Jgn plak ada yg boring tgk gambar2 kat sini, sbnya blog nie memang buat khas utk simpan gambar2 kenangan kami,
nanti bila dah tua2 bleh tgk balik..... he he he sampai ke situ dah pala otak nie fikir

lagi satu tuan punya blog nie tak pandai nak berceloteh........ tu yg gambar jer byk , tp keterangan kurang.

nie la rupa menara alor setar, tak tinggi mana pun
budak nie makin susah nak bergambar skrg nie


apa yg dia tgk pun tak tau la


kalau suruh senyum nie la yg jd
siap pejam2 mata lg
Gambar kat bwh nie hubby yg ambik.
katanya nanti Ayang ltak kat blog tau.
gambar bdak tua naik buaian

2 ulasan:

echah mashuri berkata...

tomeinya dia senyum smbil pejam mate...huhu..hero nk mmbesr mmg lasak sis...tp ttp mengusik ati kte gn kletah diaorg

ALoNa Cintamaniszlite berkata...

amboi..bkn main lagi aktif puteri ye. Akak tgk gelagat dia kat n3 bawah2 tu..siap panjat2 meja lg, hehe..

klik2