KLIK KLIK

heartbeat.my

Sabtu, 12 Oktober 2013

CUTI-CUTI KOTA KINABALU SABAH

Lama juga sya ambil masa untuk update tajuk ni. bukan apa, 'sibuk' sekejap sb menumpukan masa untuk kedai Aura Mega yg baru ja berpindah. Syukur, dah semakin ramai org Alor Setar yg tahu tentang Kedai produk kecantikan & kesihatan sya. Semakin 'busy' sya melayan pelanggan-pelanggan sya ni, alhamdulillah.. Rezeki Allah Taala..

Yg sebenarnya sya ke Sabah mengikut cik Hubby yg ada seminar di Kota Kinabalu. Kami ke Sabah dari 24 Sept hingga 27 Sept, 2013 (4hari 3mlm)

Walaupun Hubby pergi atas urusan kerja, tapi sya ok jer, sb time hubby sibuk kat seminar sya bleh ronda2 kat Pasar Filipina

So sini ada gambaq2 perjalanan sya buat kenangan

Hari pertama spai jer KK. Kitaorg pusing2 bandar KK dulu 
Hari ke2 pg2 hubby dah ke Seminar, so sya stay kat hotel ja. Dlm pkul 3ptg Hubby balik dari seminar kita org terus ke Desa Fairy Farm di Kundasang.. Seeloknya klau nk ke Kundasang baik bertolak awal sbb dpt tgk Gunung Kinabalu nanti. walaupun perjalanan selama 2 jam tp tak terasa sangat sebab pemandangan menuju Kundasang subhanallah, sangat cantik. udaranya pun cukup sejuk. patutlaa ramai yg cakap sini mcm New Zealand. kalau yg nak ke Desa Farm ataupun Kundasang, korang boleh follow je sign board tepi2 jalan tu. insyaAllah tak sesat.


Tp apa bleh buat sb hubby ada seminar so ptg pun ptg la, janji tertunai impian nk ke kaki gunung kinabalu 
Hari ke3 sya just ronda2 area Pasar Filipina, belakang pasar ada, pasar kraftangan, di sini ada jual pelbagai barang termasuk mutiara.. dari yang murah hingga yang gred yang elok..

Hari ke4 kita org bertolak balik….

1 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..best nya kak sya dah sampai ke KK. jeles kita. hehehe. anak2 x bawak sama eh?

klik2