KLIK KLIK

heartbeat.my

Isnin, 8 Oktober 2012

MEE UDANG BANJIR D'KING SUNGAI PETANI

1st time pergi makan kat D'KING, actually dah lama nak try tapi x penah menjadi..ada jer halangan, penah sekali datang tutup pulak, tp akhirnya ada gak rezeki nak mkn kat sana sebelum bersalin hari tu. Restoran ni beroperasi setiap hari kecuali hari Isnin, buka jam 4 petang sampai 1pagiii..

Trademark restoran ni "sedappp..xdak dah!!" emm..not bad bila dah cuba, so kesimpulannya nanti boleh datang lagi. Menu special haruslah mee udang banjir kan..dah nama pun gitu. Makanan lain pun ada..banyak pilihan seafood boleh pilih sendiri. disebabkan sya nie x mkn udang, sya order nasi goreng sotong jer.
nasi goreng sotong sya
mee udang banjir utk 4 org makan, (myhubby, adik ipar, mak & bapak mertuaku)
Kusyuk jer dpt mkn, x pandang kiri kanan dah

1 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

WAH..tagline tu nampak menarik. rasanya cmne kak? kalau sedap, bole la cuba. hehehe

klik2