KLIK KLIK

heartbeat.my

Isnin, 14 November 2011

HOBI BARU BELI KUPON ONLINE

Wah wah sekarang nie sya tengok dah ada macam2 website yg jual kupon2 ni, website2 nie tumbuh bagai cendawan selepas hujan...
Jom tgk antara website yg selalu sya terjah & yg sya terbeli buang duit utk promosi2nya.... 

http://www.milkadeal.com/r/42935 Dgn milkAdeal nie baru beli sekali jer, sya beli 2 kupon utk sya & myhubby utk buat 1 jam full body massage & 1 jam relaxing face massage di The BodyWork, Bukit Mertajam, Penang, harga asal utk seorang RM136 tp dgn kupon dr milkAdeal nie sya cuma byr RM28 shj,  Kupon nie blum sempat guna lg, sepatutnya dah guna hari Jumaat sebelum raya haji hari tu, tp terpaksa batalkan, sb puteri buat perangai baik sgt hari tu, dia tak mau duk ngan org lain, nak berkepit jer ngan sya & myhubby, siap nangis2 lg, tak nak lepaskan kita org pergi spa tu, jd myhubby call spa bg tau batalkan temujanji tu & nasib baik dia org ckp ok & boleh buat temujanji baru nanti.... klau tidak melayang jer duit....

http://www.groupon.my/deals/national-deal GROUPON nie website ke2 yg selalu sya terjah... sya dah beli 2 jenis kupon melalui website nie, tp 1 pun sya belum guna lg....
2H1M Jerejak Rainforest Resort Pulau Pinang  termasuk sarapan & unlimited feri tranfers dari Penang Island Jerejak Jetty dgn harga RM120 shj harga asal RM278.40.... insyaallah blan Dec nie sya akan ke sana. Tiba2 rasa mcm rugi plak tak beli dua kupon hr tu, klau tak bleh dok lama sikit.....

Yg nie kupon promosi dari Mayfair Bodyline, utk slimming package (15 sessions in 3 visits) RM99 shj harga asal RM3,500, Kupon nie asalnya tgk2 jer, tp myhubby plak yg sibuk suruh beli katanya  murah... .sebenarnya perli isteri dia yg makin comel nie, tp tak sampai hati nak ckp hu hu hu.

http://www.everyday.com.my/coupons/it/myaishah80.ec?2563 EVERDAY nie adalah website yg paling sya suka, tiap2 hari sya tgk website nie, kadang2 sehari sampai 2 ke 3 kali sya tgk, sbnya dlm byk2 website, Everday jer yg selalu ada promosi utk area Kedah, sya dah terbeli 3 jenis kupon promosi dkt Everday nie....
Kupon nie sya beli sampai 4 keping punyalah tamak haloba, jd bleh la pi 2 kali, sya dah guna 2 keping, tinggal lg 2 keping..... satu kupon RM7.90 harga asal RM21.23 utk 3 course meal di Signature Chicken Chop + Simply Juice + Ice Cream utk mkn di restoren Spring 's Leaf Cafe.

Kupon nie sya beli 2 keping, Hrg promosi RM17 utk satu kupon, hrg asal RM34.10, Promosi Couple Set of an Ala-Carte Dish + Signature Chicken Chop De-Vinnajoe + 2 Glasses of Freshly Squeezed Fruit Juice + Banana Boat Dessert di restoren Asiokis Café, 1 kupon dah guna, tinggal lg 1 jer.... memang berbaloi2....

Kupon Karaoke in myhubby yg nak sgt2, sb katanya nak bw bdak2 opis yg suka sgt melalak nie, Promosi 3-Hours Karaoke Session (up to 5 Pax) + 1 Jug Coke at ONLY RM19.90! di Rex Zone Family Karaoke hrg asal RM55. kupon nie pun kita org beli 2 jgak, sb klau 1 utk 5org jer, jd beli 2 kupon  bleh up bilik utk 10  hingga 15org utk 4 jam & dpt free 2 jug coke, melalak la bdak2 nie nanti sampai keluar anak tekak.... 

Yang kat bawah nie bukan kupon online yer, yg nie ada bdak dtg jual kat opis, sb kesian tgk budak tu bercerita panjang lebaq, sya pun beli la, harga dlm RM29.90.
rasanya sya akan guna 3 kupon kat bwh nie jer kot.....
yg nie rasanya sya tak akan guna la, sb kena keluar RM lg klau nak guna kupon nie
Bila buat entry nie baru tersedaq yg sya dah byk beli kupon online nie.....  tp rasanya ok kot, memang semuanya berguna utk sya & myhubby... (ayat penyedap hati nie)

4 ulasan:

Sue-Rya AQ berkata...

wah bestnye..nak beli jugak kt groupon..nk wt surprise kt hubby for our wedding anniversary..hehehe

myaishahhafiz berkata...

beli la tak rugi....

Sue-Rya AQ berkata...

saya beli yg ree's skin tu kt mydeal..rm8.80 je..ingat nk beli jugak yg mayfair n percutian ke cameron rm168..tp duit dlm maybank2u dh abis kuarkn semlm, nk simpan dlm ASB..huhu

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

momoy pun gila beli kopun online juga =)

klik2