KLIK KLIK

heartbeat.my

Jumaat, 4 September 2009

HADIAH DARI BAIBOO CLUB

Mama dpt hadiah nie dari Baiboo club, hadiah nie ambik kat Guardian Alor Star, Mula dpt tu mcm best jer, Tapi bila sampai umah hubby yg buka kotak tu, tgk2 semua barang kat dlm tu dah tamat tempoh. Buat penat ja pi ambik satu pun tak leh guna, Lain kali kalau nak bagi barang tu bagi la yg leh guna, macam tak ikhlas jer, baik tak yah bagi lansung.
 

4 ulasan:

MRS. K berkata...

kite tak sempat amik, dah lepas dateline..huhu

sI tEDI berkata...

huh!!! macam mana dia boleh bg barang yg dah boleh masuk tong sampah?

cuba pulangkan semula. apa kata dia?

.tunfrida. berkata...

salaam, myaishahafiz.

i pernah juga baca komplen yang sama ttg baiboo ni. antara lain kandungan box yang hanya penuh dgn pamplet produk. promosinya pula, waaah, artis2 popular sebagai tarikan... bukan main.

cuma mungkin satu perkara yang perlu direnung; kalau dah namanya pemberian percuma, apalah nak dikata...

liana berkata...

ku penah dpt hadiah baiboo ni.. tp tulah byk pamplet jer.. yg lelain pun benda yg kurang nk diguna hmmm

klik2